Home
België
Flanders
Brugge
B&B Koetshuis

B&B Koetshuis

B&B · Sulferbergstraat 38, 8000 Brugge, België

Informatie

Prijs: € 80
Beoordelingen: -
Aantal kamers: 2
Aankomst: 15:00 - 22:00
Vertrek: tot 11:00
Telefoon: +32 50 34 88 67
Adres: Sulferbergstraat 38
Plaats: Brugge
Postcode: 8000
Staat / Provincie: Flanders
Land: België
Website

Het ‘KOETSHUIS’ is een authentiek koetshuis in de tuin van een oud herenhuis, waar de psychologenpraktijk van de gastvrouw en de gastheer gevestigd is. Het ‘KOETSHUIS’ ligt in een rustige straat in het historisch centrum van Brugge op wandelafstand van het station, het Begijnhof, de Burg en de Markt.
Het ’KOETSHUIS’ is gelegen aan de reitjes van de stad. Alle rust is er gegarandeerd want bootjes komen er niet langs.
Het ‘KOETSHUIS’ heeft een ruime gezellige eet- en zitruimte met prachtige open haard en twee slaapkamers. Vanuit het privé-tuintje met terras, dat door een reitje gescheiden is van het Minnewaterpark, kijk je uit op dit park en het bijbehorend kasteel.
Elke slaapkamer heeft een eigen zithoekje en een badkamer met toilet, wastafel en bubbelbad. Vanuit beide kamers zie je de torens van Brugge. Daarnaast heeft de ene kamer ook uitzicht op het Minnewaterpark. Vanuit de andere kamer kijk je uit op de tuin van het herenhuis.
In het ‘KOETSHUIS’ ervaar je hoe de authenticiteit van het verleden op een harmonieuze manier gekoppeld is aan alle moderne comfort. Zo bevinden zich onder de authentieke booggewelven een eet- en zitruimte en een kitchenette met een kookplaat, een koffiezetapparaat en een koelkast. In de koelkast vind je een gevarieerd aanbod van streekbieren en wijnen tegen democratische prijzen.
Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer of op het terras.
Op wandelafstand van het ‘KOETSHUIS’ is er een ruim aanbod van gezellige bistro’s en restaurants in diverse prijsklassen. De gastheer en de gastvrouw kunnen u helpen bij uw keuze en een eventuele reservatie.
We maken graag tijd om u te informeren over onze historische stad en zijn culturele activiteiten.

Voer uw naam in:



Voer uw email adres in:



Voer uw bericht in: