Veelgestelde vragen

Een B&B zoeken

Hoe kan ik naar een B&B zoeken?

Dit kunt u eenvoudig doen door in de zoekbalk uw gewenste stad, regio of land te typen. U kunt ook de kaart gebruiken om te zoeken. Door op uw gewenste bestemming in te zoomen, ziet u meteen of er een accommodatie is en op welke locatie deze zich bevindt. Vervolgens klikt u op het logo om de details te bekijken. Met beide methoden kunt u ook specifiek zoeken. Dit is handig als u bijvoorbeeld op een bepaalde prijs of faciliteiten wilt zoeken.

Een B&B reserveren

Hoe kan ik een bed and breakfast reserveren?

Wanneer u de gewenste accommodatie via de zoekbalk of kaart gevonden heeft, klikt u deze aan en klikt u vervolgens op reserveer nu. U ziet nu de kamers. Controleer de beschikbaarheid, voer uw gegevens in en reserveer de kamer. U ontvangt vervolgens zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging van de eigenaar.

Een reservering annuleren

Hoe kan ik mijn reservering annuleren?

U kunt uw reservering annuleren door rechtstreeks contact op te nemen met de bed and breakfast eigenaar. De contactgegevens vindt u rechtsboven op de detailpagina van de betreffende accommodatie.

Uw accommodatie plaatsen

Hoe kan ik mijn accommodatie op BednBreakfasts.nl plaatsen?

U kunt uw accommodatie eenvoudig plaatsen door op de oranje knop rechtsboven in de blauwe balk te klikken. Vervolgens volgt u eenvoudig de stappen om uw accommodatie te plaatsen.


Kan ik mijn accommodatie gratis op BednBreakfasts.nl plaatsen?

Ja, adverteren op BednBreakfasts.nl is gratis. U kunt uw accommodatie wel tegen betaling extra laten opvallen.


Hoe kan ik mijn accommodatie extra laten opvallen?

U kunt kiezen uit 3 verschillende extra opvalmogelijkheden. U kunt altijd bovenaan de zoekresultaten komen te staan met een topadvertentie.

U kunt ook extra opvallen met een opvallende kleur in de zoekresultaten.
De beste manier om extra op te vallen is een combinatie van deze opvalmogelijkheden. Uw accommodatie staat dan bovenaan de zoekresultaten met een opvallende kleur.

U kunt meteen voor een van deze extra opvalmogelijkheden kiezen tijdens het maken van uw advertentie. U kunt dit ook op een later tijdstip doen door op de knop advertentie opties te klikken in uw Dashboard.