Home
België
Flanders
Menen
Flanders Cosy Corner

Flanders Cosy Corner

B&B · Schonekeerstraat 96, 8930 Menen, België

Informatie

Prijs: € 78 - 90
Beoordelingen: -
Aantal kamers: 2
Aankomst: vanaf 16:30
Vertrek: tot 11:00
Telefoon: 00 32 477 27 24 91
Adres: Schonekeerstraat 96
Plaats: Menen
Postcode: 8930
Staat / Provincie: Flanders
Land: België
Website

Niet ver van de oevers van de Leie vindt u de rustig gelegen Bed & Breakfast “Flanders Cosy Corner”.

Deze villa gelegen te Lauwe op een boogscheut van de autosnelweg E17 Gent-Rijsel en de Franse grens, 2km van de Leie Wervik – Kortrijk – Gent, dicht bij de A17 Brugge en op een kwartiertje van Ieper (de slagvelden Flanders Fields, de Meningate, Tyne Cot Cemetery, Hill 60, etc.). Dus u verblijft op een kwartiertje van grote steden als Rijsel (F), Kortrijk, Ieper, Roeselare. Met de autosnelweg bent u binnen het uur in Antwerpen of Brussel. Met de TGV vanuit Rijsel binnen het uur in Parijs.

De villa is comfortabel ingericht met 2 kamers (2 persoonsbedden) met lavabo, ruime woonkamer met open haard,apart toilet, badkamer met ligbad wastafel en toilet, keuken (met microgolf oven) alsook gesloten garage. U kunt gebruik maken van wifi en tv. De kamers zijn rookvrij, alles bevindt zich op het gelijksvloers en is dus toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bij mooi weer kunt u gezellig buiten ontbijten en genieten van de gezellige ruime tuin.

U vind er tal van Wandel en fietsroutes in de buurt (het fiets-net-werk Leiestreek) laat je alle pittoreske hoekjes van de Leiestreek zien.

In de omgeving zijn heel wat eetgelegenheden te vinden.

Voor de kinderen is er ook in de dichte omgeving een kinderboerderij, een ponyboerderij, een speeltuin, verschillende zwembaden en op een kwartiertje rijden het pretpark Bellewaerde. Babybedje op aanvraag.

We bieden een lekker en gevarieerd ontbijt met aandacht voor streekproducten.

Voer uw naam in:



Voer uw email adres in:



Voer uw bericht in: