Home
België
Flanders
Sint-Truiden
De Metstermolen

De Metstermolen

B&B · Metsterenweg 145, 3800 Sint-Truiden, België

Informatie

Prijs: € 75
Beoordelingen: -
Aantal kamers: 3
Aankomst: vanaf 14:00
Vertrek: tot 12:00
Telefoon: +32 11 74 36 98
Adres: Metsterenweg 145
Plaats: Sint-Truiden
Postcode: 3800
Staat / Provincie: Flanders
Land: België
Website

De Metstermolen is een stukje Haspengouws erfgoed, gelegen aan de Melsterbeek in het gehucht Metsteren bij Sint-Truiden. De watermolen, waarvan de oudste vermeldingen terug gaan tot de 12e eeuw, maakte eertijds deel uit van het kloosterdomein Nonnemielen. Het is een kleine vierkantshoeve met een graanmolen en met een bijzonder bakhuisje langs de Melsterbeek.

Metstermolen telt momenteel drie gastenkamers in de oude molenaarswoning. Gasten kunnen gebruik maken van een ingerichte leefkeuken en living met afzonderlijke tv-ruimte en een heerlijk tuinterras. Natuurlijk zorgen wij voor een aangenaam ontbijtbuffet met gezonde Fair Trade en streekproducten.

De molenaarswoning kan ook volledig gehuurd worden als vakantiehuis (maximum 8 personen)

U kan gebruik maken van een afsluitbare fietsenstalling.

Ook het historische bakhuis werd als gastenverblijf ingericht en biedt een knus onderdak voor 2 personen. Het bakhuis bestaat uit een gelijkvloers met een sanitair blok en een klein keukenblokje met combi-oven, kookplaatje en een koelkast. Uiteraard met het nodige serviesgoed en keukengerief. De eerste verdieping is ingericht als slaapzoldertje met een tweepersoonsbed en wastafel. Buiten kan je vanuit je eigen terras genieten van de tuin en de landelijke omgeving van Metsteren.

Voer uw naam in:



Voer uw email adres in:



Voer uw bericht in: